Facebook-u
Twitter-u

Najbitnija stavka na svakom putovanju jeste da se osećamo sigurno i da odatle donesemo samo najlepše uspomene. Ono što Vam mi nudimo jeste ta sigurnost, tako da – prepustite nama Vaše brige. Imate obavezu samo da uživate!

Budite spokojni na svakom putovanju

Da biste bili sigurni da će Vaše putovanje proteći u najboljem redu, potrebno je izdvojiti samo nekoliko minuta da biste sebi omogućili taj mir. Vaša bezbednost je ono o čemu brinemo mi, samo je potrebno da nam pružite poverenje i možete mirno da uživate u svom zimovanju ili letovanju.

Koliko brzo do polise i koja je najbolja opcija za Vas?

Putem našeg sajta možete dobiti stručne savete kako i na koji način odabrati najpovoljniju varijantu za putno osiguranje, ali takođe, ovde možete naći sve potrebne informacije oko organizovanja i pripreme vašeg mirnog i sigurnog putovanja. Ako niste u žurbi, pružamo Vam mogućnost da na efikasan način izračunate putem našeg kalkulatora tačan iznos putnog osiguranja - kalkulatora putnog osiguranja i time sebi omogućite najadekvatniju polisu. Međutim, ako ste već krenuli na putovanje i usput se setili da se niste osigurali – PAR MINUTA je dovoljno da obezbedite svoju polisu – potrebna Vam je internet mreža i brzi prsti! Sada sve možete uraditi online i to je osnovna prednost masovnih tehnologija. Tako da, ako se desi da ste kasno saznali da treba da krenete na put ili ste prosto zaboravili da se osigurate, nije kasno da to učinite i u poslednjem momentu.

Sve što treba da znate pre nego da krenete na put

Pored toga što Vam omogućavamo najbolje savete oko odabira polise, pružamo Vam informacije i o neophodnoj dokumentaciji, a tu smo da pomognemo i oko odabira destinacije, ukoliko je potrebno. Imate mogućnost da na našem sajtu pronađete razne zanimljivosti o putovanjima, destinacijama, najnovijim dešavanjima u drugim gradovima, kao i mnoge korisne savete u vezi sigurnog putovanja. Obezbedili smo sve ove informacije i putem aplikacije - OSIGURANJE , tako da Vam je sve na dohvat ruku, Vaše je samo da je pružite.

Za sva dodatna pitanja i informacije obratite nam se putem dostupnih kontakata na našem sajtu.

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
33°C
Vazdušni pritisak: 1013 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: I
Brzina vetra: 7 km/h
Sutra
36°C
2024-06-23
30°C
2024-06-24
30°C
2024-06-25
28°C
2024-06-26
29°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više