Triglav osiguranje

Осигурање.срб

Facebook-u
Twitter-u

Raj na zemlji, destinacija koja budi sva čula i zadovoljava sve ukuse. Raj, odmor, ekskluzivnost, autentičnost, azurno plavo more...

Maldivi

Jedinstveno mesto na planeti, drugačije od svih drugih, mesto na kome ćete biti maksimalno opušteni. Maldive čini oko 1.200 ostrva podeljenih u grupe koje se nazivaju atoli. Odlikuju ih bele peščane plaže, tirkizno more, plave lagune, ronilački raj, fascinantna priroda, tropska klima.Ovaj raj na zemlji već decenijama posećuju pravi hedonisti, oni koji od svog odmora žele maksimum. Čak 99% Republike Maldivi je pokriveno vodom. Možete li da zamislite kakav je osećaj kada spavate na vodi, pijete kafu na terasi ispod koje je voda azurno plave boje i kada jasno možete videti čitav podvodni svet? Maldivi važe za jednu od najegzotičnijih destinacija na svetu. 

Glavi grad Maldiva je Male koji je veoma moderno i urbano uredjen, sa mnogo visokih zgrada i velikim brojem prodavnica, kafića i restorana. Male je pravi raj za ljubitelje šopinga i dobrog provoda. Stanovnici Maldiva su izuzetno ljubazni i učiniće sve kako bi ste svoj odmor iskoristili na pravi način.
Na Vašem meniju bi trebalo da se nadju riba i morski plodovi, a glavni specijalitet jeste crveni jastog i posebno pripremljena tunjevina. Preporučujemo Vam da posetite i veliki Islamski centar, biblioteku, Fish market, Local market, Nacionalni muzej i mnoge druge znamenitosti ove destinacije.

Na Maldivima morate poštovati lokalna pravila koja se odnose na ograničeno kretanje (ne smete ići na ostrva za koja nemate dozvolu), zabranjeno je vaditi korale, konzumirati drogu, unositi alkohol ali i kupati se u toplesu (kazna je čak 1.000 dolara). Inače, ova destinacija je nešto što ćete pamtiti celog života. Posetite Maldive, raj na zemlji.

Izvor: Moja Putovanja

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • Individualno putno osiguranje
  • Porodično putno putovanje
  • Grupno putno osiguranje

NAŠA DESTINACIJA

Kursna lista

EUR 118.34
USD 104.21
CHF 104.79
GBP 131.57
AUD 74.94
BAM 60.5
HRK 15.99
CAD 77.91

Vremenske prilike

Oblačno

0°C

u Srbiji

Oblačno

Vlažnost: 95%

Vetar: 14.48 km/h

  • 16 Dec 2018

    Sneg 0°C -4°C

  • 17 Dec 2018

    Oblačno -1°C -7°C

Scroll to top