Facebook-u
Twitter-u

Triglav osiguranje za aktuelnu sezonu letnjih odmora pripremilo je paket putnog osiguranja sa specijalnim pogodnostima kako bi svojim klijentima omogućilo da sa odmora ili puta u inostranstvo ponesu prijatna iskustva i uspomene.

Na turističkim i poslovnim putovanjima ili tokom studijskih i radnih boravaka u inostranstvu mogu Vas iznenaditi bolest i nepredviđene situacije. Zato je tu putno osiguranje koje pruža finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra.

Putno osiguranje možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, na portalu e.Triglav i u partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel:  +381 11 41 44 105.

Poseban popust od 10% može se ostvariti putem kupovine na portalu e.Triglav. Sa par klikova, građani mogu da se osiguraju i realizuju popust. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može izvršiti uplatu, svaki kupac dobija polisu na svoj e-mail, a osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja. Polisa ne moze da se izda ukoliko je osiguanik van zemlje Srbije.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

 

e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
21°C
Vazdušni pritisak: 1013 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: JI
Brzina vetra: 9 km/h
Sutra
28°C
2024-03-31
27°C
2024-04-01
27°C
2024-04-02
19°C
2024-04-03
20°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više