Facebook-u
Twitter-u

Za sada ne znamo kada će ili kako proći pandemija, ali kada se kriza sa javnim zdravljem poboljša, da bi se putnici ponovo pokrenuli moraće da dođe do pada cena

KAKO su restrikcije kretanja širom sveta sve veće, teško je zamisliti kako će putovanja izgledati kada one budu ukinute. Globalna pandemije virusa korona posebno je pogubna za turističku industriju, ali ona se oporavila od prošlih kriza i eksperti veruju da će to biti slučaj ponovo.

Ljudi se nisu promenili i još uvek žele da putuju, ali će nužno biti mnogo oprezniji u vezi sa tim šta rade - izjavio je Adam Blejk, profesor ekonomije i šef istraživanja na odeljenju za turizam i ugostiteljstvo na Univerzitetu Buremaut u Velikoj Britaniji.
 
- Neće im biti dovoljno samo uveravanje da je sigurno da se putuje, već će morati da vide i stvarne fizičke promene da bi putovanje bilo sigurnije - dodao je on.
 
Za sada ne znamo kada će ili kako proći pandemija, ali kada se kriza sa javnim zdravljem poboljša, da bi se putnici ponovo pokrenuli moraće da dođe do pada cena, kažu analitičari.
Putnike koji vole krstarenja dočekaće vrlo niske cene kada kruzeri krenu ponovo da posluju, izjavio je Kristofer Anderson, profesor biznisa na Univerzitetu Kornvel za hotelijerstvo u Njujorku.
 
Izazov će biti u privlačenju novih putnika za krstarenje, što će biti od suštinskog značaja za opstanak, rekao je on, nakon globalnih naslova o izbijanju korona virusa na brodovima, ograničenjima putovanja i uskraćivanju iskrcavanja u lukama.
 
- Svi, bilo da se radi o krstarenju, prenoćištu ili hotelima, moraće da promene način na koji nadgledaju i čiste okruženje sa kojim su potrošači u kontaktu kako bi gostima povećali nivo komfora - rekao je Anderson.
 
Izvor: novosti.rs
e-max.it: your social media marketing partner
  • Putno osiguranje po vašoj meri
  • TRIGLAV PUTNO OSIGURANJE
  • GENERALI PUTNO OSIGURANJE
  • UNIQA putno osiguranje

AQUA PARKOVI SRBIJE

Vremenske prilike

Srbija

Danas
18°C
Vazdušni pritisak: 1006 hPa
Padavine: 0 mm
Vetar: J
Brzina vetra: 15 km/h
Sutra
26°C
2024-03-30
28°C
2024-03-31
27°C
2024-04-01
27°C
2024-04-02
19°C
UV INDEX

Kursna lista

Adver City

Scroll to top

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više