Štampa
AQUA PARK S KLUB

Iako u Beogradu postoji mnogo bazena i lepo uređenih plaža, to nije bio razlog da se u Jakovu, nadomak glavnog grada, ne otvori veliki aqua park. Osim što ima više od dvanaest tobogana, specifičan je po najvećem relaks bazen u Srbiji.

Od trenutka kad pređete kapiju i zakoračite u akva park s klub u Jakovu, odmor, zabava i provod su zagarantovanim jer se ovde nalaze sadržaji za sve uzraste. Najveća atrakcija svakako su tri bazena sa 12 tobogana koji mogu koristiti svi odrasli kupači. Međutim, kako biste bili sigurni da vaše dete sme da se supušta niz njih, u dnu svakog tobogana nalazi se tabla na kojoj je ispisana minimalna visina i težina koju jedna osoba mora da ima da bi se popela do vrha i spustila u vodu.

Pored tobogana koji su u akva parku od njegovog otvaranja ove sezone gostima su na raspolaganju tri nova tobogana - takozvani Family, Wave slide i Space boat. Neki su namenjeni saostalnom spustu a za druge će vam biti potreban partner kako biste mogli da se spustite.

Za goste koji su došli da se odmore, sunčaju i plivaju, tu je najveći relaks bazen u Srbiji. Prostire se na 2100 m2 i dubok je 1,6 metara. U njegovoj blizini je takozvani tropski bazen sa ostrvom, palmom u sredini vode i velikim šankom u kome se služe sve vrste pića. Međutim ono što nemaju svi akva parkovi jeste bazen sa veštačkim talasima, u kome ćete imati osećaj kao da se nalazite na otvorenom moru. Kako bi mališanima ceo dana bio ispunjen, tu su dva dečija bazena. Jedan mogu koristiti mališani uzrasta od jedan do četiri godine, dok u drugi koji nosi naziv vodena džunga mogu ući i roditeji.

U okviru akva parka nalazi se pravo malo naselje - 20 apartmana izgrađenih od drveta u kojima noćenje sa doručkom i narukvicom za korišćenje svih sadržaja za dve osobe košta 7000 dinara.

 

Tobogani kroz brojeve

Ispred objekta nalazi se parking za 500 vozila koji je besplatan.

Tropsko uživanje

U jeku sezone u jednom trenutku u akva parku bude i do 4000 gostiju. Kada ogladne ili požele da se rashlade kafom ili nekim drugim pićem, to mogu

učiniti u dva fast fuda u kojima se inače suže i jela sa roštilja i pica. Tu je i kafe restoran gde je svakog dana u ponudi pet različitih jela. U njemu se u jednom trenutku može smestiti 500 ljudi. Međutim, mladi najviše vremena provode uz šank u tropskom bazenu.

Cena pića u akva parku

Cena hrane u akva parku

 

Radno vreme - svakog dana od 10 do 19h

Cena karata

Broj bazena

Broj tobogana - 12

Parkig - ima

Ležaljke - u akva parku ima 2500 ležaljki a komplet od dve ležaljke i suncobran košta 200 dinara, rezervacija nije moguća, 50 baldahina i separea koštaju od 1000 do 2000 dinara

Menačnica - nema

Bankomat - nema

Plaćanje karticom - može

Unošenje hrane i pića - nije dozvoljeno

Ormarić za lične stvari - nema

e-max.it: your social media marketing partner

U skladu sa novim Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, putnoosiguranje.com koristi Cookije da bi poboljšao korisničko iskustvo, kao i za prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookija. Saznajte više